Răspunsuri 183  

Какой налог при продаже квартиры?

Добрый день. Квартира на земле, в собственности с 2006 года по дарственной. Я там не проживала и не прописана. Какой налог мне нужно будет оплатить при продаже? Хочу продать за 3.000 евро. Спасибо.

Donația cotei-părți din apartament

Buna ziua! Am divortat 3 ani in urma, dar nu am facut partajarea. Avem un apartament cumparat in timpul casniciei, la cadastru ambii figuram in calitate de coproprietari, cu 1/2 cota parte fiecare. Dupa divort eu (mama) am ramas sa locuiesc cu copiii in apartamentul mentionat. Fostul sot achita...

Vânzarea unui apartament privatizat

Bună ziua. Spuneți-mi, vă rog, ce acte trebuie să prezinte la notar proprietarul pentru a vinde un apartament care a fost privatizat?

Closed Vânzarea apartamentului

Bună ziua. Dacă în momentul vânzării unui apartament sunt înregistrat cu viză de reședință în acel apartament, după vânzare am dreptul la o parte din prețul incasat? La moment locuiesc cu părinții.

Contract locativ cu proprietarul apartamentului

Bună ziua. Proprietarul apartamentului este plecat peste hotare de mai bine de 4 ani. Este posibil sa inchei un contract locativ simplu cu el? De exemplu, sa semnam documentul fiecare separat si sa-l expediem prin posta.

Apartament cu mai mulți coproprietari

Salut! Avem un apartament în care suntem înregistrați ca proprietari eu și ambii mei părinți. Un vecin a propus să îl cumpere. Eu și mama suntem de acord sa-l vindem, dar tata - nu. Nici nu dorește sa-l reparam, asa ca sta abandonat apartamentul. E posibil cumva de făcut vazind ca majoritatea...

Perfectarea actelor pe apartament

Buna! Am procurat un apartament, mai exact am facut procura fiicei, fiindca nu ma aflam in tara si documentele au fost facute pe numele ei. Ce procedura trebuie sa urmez ca sa schimb actele pe mine?

Mai mulți executori judecătorești

Bună ziua. Fratele meu a cumpărat în 2014 un telefon cu achitarea în rate, dar după 2015 nu a mai achitat nimic. Prin urmare, a fost dat in judecată, dar nu s-a prezentat. Am aflat recent ca apartamentul unde el are cota-parte este pus sub sechestru si încă doua interdicții din cauza acestui caz...

Запрет на продажу доли

Добрый день, уважаемые! Я часто слышал, что дольщики частенько продают свои доли без ведома других дольщиков или совладельцев, и это нехорошо. Вопрос такой: а можно это каким-то образом избежать? Существует ли какой-то юридический документ, который запрещает без разрешения других дольщиков...

Intoarcerea apartamentului donat/vandut

Buna ziua. Poate cel care a donat apartamentul sa ceara restituirea acestuia? Dar cel care a vandut apartamentul poate sa intoarca banii si sa redobandeasca bunul?

Closed Vânzarea apartamentului

Bună ziua! Vând un apartament privatizat. Fiica mea a participat la privatizare. Ce documente, în afară de procură, ar trebui să prezint la notar din numele fiicei mele? La momentul privatizarii fiica era minora, acum e divorțată. Va multumesc anticipat.

Вопрос по дарению доли в квартире

Добрый день. Есть доля в квартире после участия в приватизации, не пользуюсь и не живу там. Можно ли подарить ее государству, если остальные участники приватизации не хотят покупать/принимать в дар? И нужно ли для этого их согласие?