Răspunsuri 106  

Afacere în alimentația publică

Bună ziua. Aș dori să deschid un butic unde să comercializez cafea și ceva gustări. De ce documente am nevoie și ce informații importante ar trebui să știu pentru primul meu business?

Rulotă de cafea de la zero

Bună! Vreau să pornesc de la zero o afacere în stradă cu o rulotă de cafea. Care este pachetul de documente de care am nevoie?

Închis Magazin second hand

Buna ziua. Pentru a deschide un magazin de bunuri la mana a doua, de ce acte am nevoie si care este procedura. Mersi anticipat.

Vreau sa deschid o terasa

Salut. Intentionez sa deschid o ghereta cu o mica terasa, ca sa vand cafea, bauturi alcoolice si articole de tutungerie, narghilea etc., in apropierea unui lac. Imi spuneti, va rog, de ce acte am nevoie? Va mutumesc anticipat.

SRL sau II?

Buna ziua. Vreau sa deschid o frizerie, insa nu stiu cu ce sa incep si de care acte am nevoie. Va rog, un sfat, daca se poate!

Companie de inchirieri auto

Bună ziua. Vreau să deschid o companie de inchirieri auto. Care sunt condițiile și procedura aplicabilă?

Butic fast-food

Buna ziua. Care este procedura si de ce acte am nevoie ca sa deschid un butic fast-food intr-un parc din Chisinau?

Deschidere SRL

Buna ziua. Intentionez sa deschid o SRL cu asociat unic. Decizia de infiintare (constituire) poate fi scrisa in forma libera sau este un model specific? Pe site-ul ASP nu este model de asa gen. Si in cazul asociatului unic, cand fondatorul va fi si administrator, pentru ce este necesar cenzorul?...

SRL servicii taxi

Buna ziua. Care sunt procedurile pe care trebuie sa le fac, de ce am nevoie pentru deschirerea unui SRL care va presta servicii taxi?

Deschiderea unui magazin alimentar

Buna ziua. Vrem sa deschidem un magazin alimentar în sat. De unde trebuie sa începem și cu ce trebuie sa începem? Unde ne adresam mai intai și care sunt pașii?

Restabilirea unei firme lichidate

Buna! Am deschis o firma ca intreprinzator individual in anul 2018, dar nu am activat. Acum vreau sa incep activitatea, dar am aflat ca firma a fost lichidata in anul 2020, fara a ma anunta. Mi s-a spus ca trebuie sa deschid alta firma. E posibil sa-mi restabilesc firma sau nu?

Оформить интернет-магазин официально

Имею интернет магазин в соцсетях. Начали появляться некоторые сложности с отправкой и доставкой. Как оформить все официально, и чтобы не было больших убытков? Фактического магазина нет, только интернет. Что посоветуете сделать?