Răspunsuri 124  

Închis Doresc să deschid un internet magazin

Bună ziua. Doresc să deschid un internet magazin, care nu va fi legat de un spațiu anume. Este posibil de făcut așa ceva, sau această afacere trebuie neapărat să fie localizată geografic undeva? Ce acte sunt necesare ca să pot înregistra afacerea menționată? Ce proceduri trebuie să urmez? Este...

Deschiderea unui bar

Buna ziua. De ce documente am nevoie si unde ma adresez ca sa le obtin daca vreau sa deschid un bar in sat? Ma intereseaza mai ales aspectele ce tin de autorizatiile pentru vanzarea tigarilor si a alcoolului, dar si celelalte cerinte si norme. Multumesc!

Deschiderea unui chioșc cu băuturi răcoritoare, cafea

Bună ziua. De ce acte am nevoie și care sunt procedurile pe care trebuie să le urmez pentru a deschide un chioșc în sat? Intenționez să comercializez mâncare gătită, băuturi răcoritoare, cafea etc. Mersi anticipat!

Închis Acte pentru o afacere

Buna! Ce acte sunt necesare pentru a porni o afacere de inchirieri auto?

Costul deschiderii unei Întreprinderi Individuale și al lichidării acesteia?

Buna ziua. Am nevoie de anumite servicii de telecomunicatii care sunt oferite doar persoanelor juridice. Pentru a avea acces la acestea, m-am gandit sa deschid o Intreprindere Individuala. Cam cat ma vor costa serviciile unei companii juridice sau contabile pentru deschiderea II? Vreau sa testez...

Înființarea SRL

Buna ziua. In prezent studiez la universitate si vreau sa deschid o intreprindere (SRL). Pot sa fiu administrator al societatii comerciale mele, daca nu am studii universitare? Cineva mi-a spus ca administrator poate fi numai o persoana cu studii superioare si vreau sa aflu daca aceasta este...

Înființarea unei companii

Bună ziua. Pot deschide o companie (SRL), dacă sunt angajat într-o altă întreprindere?

Hamali şi demolări în apartamente

Bună ziua. Vreau să lansez o afacere cu prestarea serviciilor de demolări și hamali. Care sunt actele necesare şi care e cea mai potrivită formă de organizare pentru a activa ca începător şi pentru a-mi promova activitatea?

Doresc să inițiez o afacere

Bună ziua. Doresc să inițiez o afacere în domeniul de producere a dulciurilor. Care sunt actele necesare pentru a putea opera legal?

Închis Coduri CAEM

Bună ziua. Dacă înființez o întreprindere (SRL), pot selecta coduri CAEM din diferite domenii, de exemplu din construcție și comerț cu amănuntul, sau nu? Mulțumesc anticipat!

Berărie

Bună ziua! Dorim să deschidem o berărie în satul natal, pe perioadă caldă a anului (aproximativ martie - octombrie). Ne puteți spune care sunt etapele deschiderii unei astfel de afaceri? Cu ce începem, unde trebuie să ne adresam? Avem nevoie de licențăp sau de alt act permisiv? Vă mulțumim!

SRL cu doi fondatori

Bună ziua. Suntem 2 parteneri de afaceri și dorim să înființăm o întreprindere (SRL). Ce nuanțe ar trebui discutate și puse la punct acum, la început, ca ulterior să nu apară probleme între fondatori?

Можно ли физическому лицу открыть SRL имея задолженности?

Здравствуйте. Можно ли физическому лицу открыть SRL, имея задолженности у судебных исполнителей? Требуется ли учредителю сначала погасить долги прежде чем открыть счет в банке, и если можно открыть, имеет ли право судебный исполнитель списывать долги с юридического счёта?

Închis Cine deschide SRL - fondatorul sau administatorul?

Buna ziua. Suntem doua prietene si vrem sa deschidem un SRL. Ne-am dori ca una din noi sa fie administrator, iar cealalta - fondator. Care din noi trebuie sa meargă sa deschidă SRL - fondatorul sau administratorul? Multumesc.