Răspunsuri 111  

New SRL cu doi fondatori

Bună ziua. Suntem 2 parteneri de afaceri și dorim să înființăm o întreprindere (SRL). Ce nuanțe ar trebui discutate și puse la punct acum, la început, ca ulterior să nu apară probleme între fondatori?

Можно ли физическому лицу открыть SRL имея задолженности?

Здравствуйте. Можно ли физическому лицу открыть SRL, имея задолженности у судебных исполнителей? Требуется ли учредителю сначала погасить долги прежде чем открыть счет в банке, и если можно открыть, имеет ли право судебный исполнитель списывать долги с юридического счёта?

Closed Cine deschide SRL - fondatorul sau administatorul?

Buna ziua. Suntem doua prietene si vrem sa deschidem un SRL. Ne-am dori ca una din noi sa fie administrator, iar cealalta - fondator. Care din noi trebuie sa meargă sa deschidă SRL - fondatorul sau administratorul? Multumesc.

Butic de cafea

Bună ziua. Aș dori să deschid un butic unde să comercializez cafea și ceva gustări. De ce documente am nevoie și ce informații importante ar trebui să știu pentru primul meu business?

Agenție de turism

Bună ziua. Care sunt actele necesare pentru a deschide o agenție de turism?

Afacere în alimentația publică

Bună ziua. Aș dori să deschid un butic unde să comercializez cafea și ceva gustări. De ce documente am nevoie și ce informații importante ar trebui să știu pentru primul meu business?

Rulotă de cafea de la zero

Bună! Vreau să pornesc de la zero o afacere în stradă cu o rulotă de cafea. Care este pachetul de documente de care am nevoie?

Closed Magazin second hand

Buna ziua. Pentru a deschide un magazin de bunuri la mana a doua, de ce acte am nevoie si care este procedura. Mersi anticipat.

Vreau sa deschid o terasa

Salut. Intentionez sa deschid o ghereta cu o mica terasa, ca sa vand cafea, bauturi alcoolice si articole de tutungerie, narghilea etc., in apropierea unui lac. Imi spuneti, va rog, de ce acte am nevoie? Va mutumesc anticipat.

SRL sau II?

Buna ziua. Vreau sa deschid o frizerie, insa nu stiu cu ce sa incep si de care acte am nevoie. Va rog, un sfat, daca se poate!

Companie de inchirieri auto

Bună ziua. Vreau să deschid o companie de inchirieri auto. Care sunt condițiile și procedura aplicabilă?

Butic fast-food

Buna ziua. Care este procedura si de ce acte am nevoie ca sa deschid un butic fast-food intr-un parc din Chisinau?

Deschidere SRL

Buna ziua. Intentionez sa deschid o SRL cu asociat unic. Decizia de infiintare (constituire) poate fi scrisa in forma libera sau este un model specific? Pe site-ul ASP nu este model de asa gen. Si in cazul asociatului unic, cand fondatorul va fi si administrator, pentru ce este necesar cenzorul?...