Răspunsuri 101  

SRL sau II?

Buna ziua. Vreau sa deschid o frizerie, insa nu stiu cu ce sa incep si de care acte am nevoie. Va rog, un sfat, daca se poate!

Companie de inchirieri auto

Bună ziua. Vreau să deschid o companie de inchirieri auto. Care sunt condițiile și procedura aplicabilă?

Butic fast-food

Buna ziua. Care este procedura si de ce acte am nevoie ca sa deschid un butic fast-food intr-un parc din Chisinau?

Deschidere SRL

Buna ziua. Intentionez sa deschid o SRL cu asociat unic. Decizia de infiintare (constituire) poate fi scrisa in forma libera sau este un model specific? Pe site-ul ASP nu este model de asa gen. Si in cazul asociatului unic, cand fondatorul va fi si administrator, pentru ce este necesar cenzorul?...

SRL servicii taxi

Buna ziua. Care sunt procedurile pe care trebuie sa le fac, de ce am nevoie pentru deschirerea unui SRL care va presta servicii taxi?

Deschiderea unui magazin alimentar

Buna ziua. Vrem sa deschidem un magazin alimentar în sat. De unde trebuie sa începem și cu ce trebuie sa începem? Unde ne adresam mai intai și care sunt pașii?

Restabilirea unei firme lichidate

Buna! Am deschis o firma ca intreprinzator individual in anul 2018, dar nu am activat. Acum vreau sa incep activitatea, dar am aflat ca firma a fost lichidata in anul 2020, fara a ma anunta. Mi s-a spus ca trebuie sa deschid alta firma. E posibil sa-mi restabilesc firma sau nu?

Оформить интернет-магазин официально

Имею интернет магазин в соцсетях. Начали появляться некоторые сложности с отправкой и доставкой. Как оформить все официально, и чтобы не было больших убытков? Фактического магазина нет, только интернет. Что посоветуете сделать?

Fondare firma

Buna ziua! Doresc sa aduc haine de peste hotare si sa le vand in Republica Moldova, poate printr-un Internet-magazin. Imi puteti spune de ce acte am nevoie pentru a le putea importa si vinde? Va multumesc!

Salon de frumusete

Ce pasi trebuie sa urmam pentru deschiderea unui salon de frumusete? De ce autorizatii avem nevoie?