Răspunsuri 91  

Оформить интернет-магазин официально

Имею интернет магазин в соцсетях. Начали появляться некоторые сложности с отправкой и доставкой. Как оформить все официально, и чтобы не было больших убытков? Фактического магазина нет, только интернет. Что посоветуете сделать?

Fondare firma

Buna ziua! Doresc sa aduc haine de peste hotare si sa le vand in Republica Moldova, poate printr-un Internet-magazin. Imi puteti spune de ce acte am nevoie pentru a le putea importa si vinde? Va multumesc!

Salon de frumusete

Ce pasi trebuie sa urmam pentru deschiderea unui salon de frumusete? De ce autorizatii avem nevoie?

Închis Cum să deschid o firmă?

Buna ziua. Vreau sa deschid o firma de taxi. Firma nu am înregistrat-o încă, dar am mers astăzi la primărie să cer autorizație. Acolo mi-au spus sa înregistrez mai întâi firma și pe urmă fac cerere la primărie pentru autorizatie. Spuneți-mi, vă rog, care sunt etapele pentru a deschide o firmă?...

Pot deschide o SRL dacă am datorii?

Bună! Am datorii personale neachitate. Pot în aceste conditii sa deschid o SRL? Nu vor aparea probleme, de exemplu inghețarea contului firmei etc.?

Acte necesare pentru comercializarea bauturilor fierbinti

Buna ziua. Intentionez sa deschid o mica afacere cu comercializarea bauturilor fierbinti si sucuri in strada, folosind automobilul sau remorca dotata cu utilajul necesar. Care sunt actele necesare pentru asa gen de afacere? Va multumesc.

Vreau sa deschid o afacere de crestere a pasarilor

Vreau sa deschid o afacere de crestere a pasarilor pentru oua si carne cu o investie de 100.000 lei. Care ar fi procedura de infiintare a afacerii (SRL)? Pot avea sprijin din partea statului cu asa proiect? Cum functioneaza SRL (taxe, modalitatea de achitare, asigurari etc.)?

Fondatori SRL

Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, pot fi fondatori ai SRL 2 sau 3 membri ai unei familii, cu acelasi nume?