Răspunsuri 152  

Termenul anularii permisului de conducere in temeiul art. 264/1 alin. 3 CP

Bine v-am gasit! Persoana fizica a fost condamnata in temeiul art. 264/1 alin. 3 CP. A ispasit pedeapsa principala prin executarea orelor de munca neremunerata acum 3 ani de zile. Este la prima condamnare penala. A incercat sa inteleaga care este perioada pentru care ii este anulat permisul de...

Privat de dreptul de a conduce

Buna! Vreau sa stiu ce risc daca sunt prins conducand automobilul in termenul in care sunt privat de dreptul de a conduce?

Permis anulat pentru condus in stare de ebrietate

Buna ziua. In 2019 am fost oprit de politie cand conduceam in statre de ebrietate. Sentinta a fost pronuntata abia acum, in 2022, si mi-a fost anulat permisul de conducere. Care este procedura ca sa-mi restabilesc permisul?

Închis Mi-a fost retras permisul de conducere

Buna ziua. Am fost prins de politie in timp ce conduceam in stare de ebrietate si mi-a fost retras permisul de conducere pe un termen de 3 ani. Cum pot să-mi restabilesc permisul, avand in vedere ca termenul de 3 ani a trecut?

Nu pot sa-mi restabilesc permisul de conducere

In perioada 2011-2014 permisul meu de conducere a fost retras. În 2014, la politia Falesti, mi-a fost intors permisul, dupa care eu l-am pierdut. In momentul de fata, ma poarta de la sectia documentare soferi la politie si inapoi. Cei de la politie spun ca, deoarece am cazierul in care scrie ca...

Permis de conducere anulat

Bună ziua. Pe data de 30.12.2018 am fost oprit de poliție în timp ce conduceam în stare de ebrietate. Permisul de conducere a fost ridicat în aceeași zi. Pe 08.07.2019 am fost condamnat (art. 264 alin.1 Cod Penal ) la 135 de ore neremunerate, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de...

Permis retras

Buna ziua. Daca a fost ridicat permisul de conducere, este vreo posibilitate de a-l redobindi inainte de expirarea termenului de 4 ani? Va multumesc.

Permis anulat

Salutare! Pot să-mi fac permis românesc, dacă cel moldovenesc mi-a fost anulat?

Permis de conducere eliberat in Italia

Buna ziua! Anul trecut mi-a fost anulat permisul de conducere in Moldova. Dupa aceasta am mers in Italia si am facut scoala auto si in prezent detin permis italian. Daca circul in Moldova cu permisul italian, pot avea probleme? Care text legal reglementeaza asemenea situatii? Multumesc.

Închis Permis anulat in temeiul art. 264/1 alin. 3 CP

Buna ziua. Mi-a fost ridicat permisul de conducere pentru patru ani, in temeiul art. 264/1 alin. 3 CP. Exista vreo modalitate de a recupera permisul?

Condus fara permis

Buna ziua! Mi-a fost anulat permisul de conducere in urma cu 1 an, pentru ca am condus in stare de ebrietate (art. 264.1 CP). Intrebarea mea este: daca urc la volan acum si voi fi oprit de politie, ce amenda risc?