Răspunsuri 49  

Fast-food mobil

Buna ziua. Vreau sa deschid o mini afacere, si anume fast-food mobil. Ce este necesar pentru a deschide asemenea afacere (licenta, autorizatie de activitate etc.). Doresc sa modific automobilul pe care il am. Va fi o problema?

Comert din ghereta amplasata pe teren privat?

Buna ziua. Doresc sa stiu daca o sa pot face comert intr-o ghereta (container, constructie modulara) pe care doresc sa o amplasez pe teren privat la strada principala? Problema este ca este foarte greu sa-l conving pe detinatorul terenului si doresc sa stiu daca primaria poate sa refuze...

Deschiderea unui bar

Buna ziua. De ce documente am nevoie si unde ma adresez ca sa le obtin daca vreau sa deschid un bar in sat? Ma intereseaza mai ales aspectele ce tin de autorizatiile pentru vanzarea tigarilor si a alcoolului, dar si celelalte cerinte si norme. Multumesc!

Deschiderea unui chioșc cu băuturi răcoritoare, cafea

Bună ziua. De ce acte am nevoie și care sunt procedurile pe care trebuie să le urmez pentru a deschide un chioșc în sat? Intenționez să comercializez mâncare gătită, băuturi răcoritoare, cafea etc. Mersi anticipat!

Berărie

Bună ziua! Dorim să deschidem o berărie în satul natal, pe perioadă caldă a anului (aproximativ martie - octombrie). Ne puteți spune care sunt etapele deschiderii unei astfel de afaceri? Cu ce începem, unde trebuie să ne adresam? Avem nevoie de licențăp sau de alt act permisiv? Vă mulțumim!

Spalatorie auto

Buna ziua ! Unde pot obtine lista comp,eta a actelor necesare pentru deschiderea si functionarea unei spalatorii auto?

Afacere în alimentația publică

Bună ziua. Aș dori să deschid un butic unde să comercializez cafea și ceva gustări. De ce documente am nevoie și ce informații importante ar trebui să știu pentru primul meu business?

Autorizatie de comert

Buna ziua! Pentru activiatea de import si comert cu autoturisme este necesara si o autorizatie de comert sau nu? Multumesc!

Vreau sa deschid o terasa

Salut. Intentionez sa deschid o ghereta cu o mica terasa, ca sa vand cafea, bauturi alcoolice si articole de tutungerie, narghilea etc., in apropierea unui lac. Imi spuneti, va rog, de ce acte am nevoie? Va mutumesc anticipat.

Închis Acte pentru vanzarea fructelor si legumelor?

Buna ziua. Vreau sa deschid o taraba/ghereta/magazin (in dependenta de localul pe care il gasesc) cu vanzarea de fructe si legume. Ce documente trebuie sa am pentru a activa fara probleme? Pot activa ca persoana fizica sau juridica?

Salon de frumusete

Ce pasi trebuie sa urmam pentru deschiderea unui salon de frumusete? De ce autorizatii avem nevoie?

Închis Cum să deschid o firmă?

Buna ziua. Vreau sa deschid o firma de taxi. Firma nu am înregistrat-o încă, dar am mers astăzi la primărie să cer autorizație. Acolo mi-au spus sa înregistrez mai întâi firma și pe urmă fac cerere la primărie pentru autorizatie. Spuneți-mi, vă rog, care sunt etapele pentru a deschide o firmă?...