Răspunsuri 43  

Spalatorie auto

Buna ziua ! Unde pot obtine lista comp,eta a actelor necesare pentru deschiderea si functionarea unei spalatorii auto?

Afacere în alimentația publică

Bună ziua. Aș dori să deschid un butic unde să comercializez cafea și ceva gustări. De ce documente am nevoie și ce informații importante ar trebui să știu pentru primul meu business?

Autorizatie de comert

Buna ziua! Pentru activiatea de import si comert cu autoturisme este necesara si o autorizatie de comert sau nu? Multumesc!

Vreau sa deschid o terasa

Salut. Intentionez sa deschid o ghereta cu o mica terasa, ca sa vand cafea, bauturi alcoolice si articole de tutungerie, narghilea etc., in apropierea unui lac. Imi spuneti, va rog, de ce acte am nevoie? Va mutumesc anticipat.

Closed Acte pentru vanzarea fructelor si legumelor?

Buna ziua. Vreau sa deschid o taraba/ghereta/magazin (in dependenta de localul pe care il gasesc) cu vanzarea de fructe si legume. Ce documente trebuie sa am pentru a activa fara probleme? Pot activa ca persoana fizica sau juridica?

Salon de frumusete

Ce pasi trebuie sa urmam pentru deschiderea unui salon de frumusete? De ce autorizatii avem nevoie?

Closed Cum să deschid o firmă?

Buna ziua. Vreau sa deschid o firma de taxi. Firma nu am înregistrat-o încă, dar am mers astăzi la primărie să cer autorizație. Acolo mi-au spus sa înregistrez mai întâi firma și pe urmă fac cerere la primărie pentru autorizatie. Spuneți-mi, vă rog, care sunt etapele pentru a deschide o firmă?...

Acte necesare pentru comercializarea bauturilor fierbinti

Buna ziua. Intentionez sa deschid o mica afacere cu comercializarea bauturilor fierbinti si sucuri in strada, folosind automobilul sau remorca dotata cu utilajul necesar. Care sunt actele necesare pentru asa gen de afacere? Va multumesc.

Closed Acte necesare pentru initierea unei afaceri in domeniul fast food

Care sunt actele necesare pentru a dechide o afacere tip fast food (prepararea kebab, cafea, vanzare sucuri, bere etc., plus livrare)? Am deja fondat un SRL, printre domeniile de activitate figureaza: Baruri, activitati de servire a bauturile si restaurante, activitati de alimentatie (catering)...

Autoritatea de licenţiere a decis retragerea autorizaţiei

Autoritatea de licenţiere a decis retragerea de la SRL-ul pe care l-am înființat a autorizaţiei pentru activitatea particulară de pază. Ca motiv al retragerii a fost indicat faptul că titularul autorizaţiei a desfăşurat activitatea de depozitare şi folosire a substanţelor explozive, precum şi...

E posibil ca primăria să îmi retragă autorizația de funcționare

Dețin un butic, este proprietate privată, cu nr. cadastral. Primăria a refuzat sa-mi vanda terenul aferent. Motivul așa si nu l-am aflat, am cerut și procesul-verbal al ședinței, dar nu l-am primit, am primit doar decizia că nu se vinde. Am fost chiar amenințată că mi se va retrage autorizația...

Autorizatie sanitara

Un simplu frizer care arendeaza un loc in salon, este obligat sa detina autorizatie sanitara?

Cum se exporta corect alcoolul din Republica Moldova?

Am sunat la ASP si mi-au zis ca ei nu au licenta de export de alcool, pe cand o companie de export cu care am discutat mi-au zis ca am nevoie de licenta de export. Sau nu e nevoie de licenta de import in careva tari in care vreau sa importez?