Răspunsuri 23  

Închis Afacere spalatorie auto

Buna ziua. Ma intereseaza care este procedura de deschidere a unei spalatorii auto in mediul urban in RM. Extras de la Camera Inregistrarii de Stat cu genul de activitate il am, dar am auzit ca sunt ceva probleme cu evacuarea apei uzate? Unde se poate de adresat pentru a primi informatia necesara?

Propria afarere

Buna ziua. As dori sa va intreb: am in plan sa deschid un magazin de produse chimice in bloc locativ, la primul etaj. Spuneti-mi, va rog, ce documente trebuie sa am?

Cum obțin licență pentru a comercializa cocktail-uri cu alcool?

Salut! Am mare nevoie de ajutorul Dumneavoastră. Vreau să-mi deschid o mică afacere; problema este că această afacere este doar de sezon (primăvară-toamnă) și nu prea ard de nerăbdare s-o înscriu oficial. Întrebarea este: pot primi licență pentru a vinde alcool, fiind persoană fizică, fără a...

Închis Autorizatie de functionare de la primarie

Buna ziua! Am initiat o afacere cu confectionarea mobilei la comanda si respectiv am inchiriat spatiu pentru atelier in suburbie (Stauceni), dar adresa juridica a intreprinderii este in Chisinau. Proprietarul zice ca trebuie de luat autorizatie de la primaria localitatii. Este necesara aceasta...

Нужна ли авторизация на торговлю питьевой водой и безалкогольных прохладительных напитков?

Есть сеть киосков. Cтолкнулись с проблемой что нельзя торговать питьевой водой в упаковке от производителя. Обращались в Directia Generala de Comert mun. Chisinau, получили неоднозначный ответ что вроде как можно но, но ссылку на закон который это позволяет это делать не дали. Как быть? Где...

Închis Deschiderea unei alimentare in sat

Buna ziua. Doresc sa incep o afacere, mai concret - vreau sa deschid un magazin mixt in sat. Am in planuri sa vind cosmetice si chimice pentru uz casnic si produse alimentare, bauturi alcoolice si tigari. Problema e ca nu pot gasi o schema clara cum sa procedez, cu ce sa incep si unde sa ma...

Închis Comerț electronic

Ce formă organizatorico-juridică pot să aleg pentru a desfășura comerț electronic (internet magazin), și dacă este necesară autorizația de comerț?

SPALATORIILE AUTO

Unde pot gasi reglementarea legala a activitatii desfasurate de spalatoriile auto? Exista vreun regulament/hotarire/lege in baza la care isi desfasoara activitatea?

Авторизация для супермаркета

После открытия фирмы, какие нужны документы для получения авторизации? И в какие сроки ее можно будет получить?

Авторизация на торговлю

Добрый день. Какие документы необходимы для торговой авторизации (мне сказали что она сейчас по другому называется)? Нужна ли санитарная авторизация (у нас фотоотдел, работаем на основании патентов)?

Srl in R.M. cu afacere in SUA

Buna ziua. Vreau sa vînd produse din China sau din alta tara pe o platforma online din SUA. Daca am SRL in R.M. (are alt domeniu de activitate, pot sa-l modific?) - care sunt conditiile legale si taxele pentru un astfel de business? Multumesc!