Răspunsuri 426  

Scrisoare recomandată

Buna! Rog sa ma ajute cineva cu un model de scrisoare recomandată prin care să solicit nr. dosarului pentru redobândirea cetățeniei române și informații privind etapa la care se află. Am nevoie de urgență. La ce adresa trebuie sa trimit aceasta solicitare? Va multumesc mult.

Cetățenie română

Buna! In 2013 am fost judecat în Italia și am avut interdicție pe trei ani. Am am depus la cetățenie română în 2018. O să am probleme la redobândirea cetateniei?

Valabilitatea dosarului

Bună ziuă. Soțul a depus dosarul pentru redobândirea cetățeniei în 2003, conform paginii web: cetatenie.just.ro, dosarul a fost acceptat în 2011, dar nu a primit scrisoarea recomandată de la ANC nici până acum. Următoare întrebare ar fi dacă mai este valabil dosarul și care sunt pașii următori...

Scrisoare recomandată

Bună! Mă poate ajuta cineva cu un model de scrisoare recomandată prin care să solicit nr. dosarului pentru redobândirea cetățeniei române și la ce etapă se află. Va rog mult, am mare nevoie. Mulțumesc anticipat.

Depunerea jurământului pentru cetățenia română

Spuneti-mi de ce atunci cand completez cererea pentru depunerea juramantului, nu se gaseste ordinul de la ANC, avand in vedere ca acest ordin o aparut pe cetatanie.just.ro pe 27.07.2020?

Închis Emiterea ordinului cu privire la redobandirea cetateniei romane

Buna ziua. Sotul a depus dosarul pentru redobandirea cetateniei romane si numele lui apare in ordinul din data de 28.07.2020, dar inca nu o primit scrisoare recomandata de la ANC. El poate deja sa faca programare pentru depunerea juramantului, sau trebuie sa astepte acea scrisoare? Mersi mult.

Poate fi greseala la ANC Romania?

Prietenul meu acum 2 ani a depus dosarul pentru redobandirea cetateniei si recent i-a venit scrisoare cum ca trebuie sa completeze dosarul cu anumite documente. In acelasi timp, in baza documentelor lui a depus dosarul si unchiul sau si acum acestuia i-a venit scrisoare ca cererea i-a fost...

Cetățenie română pentru copil minor în caz de divort

Buna ziua. Pot face cetățenie română copilului in baza hotărârii de divort pronunțată în Republica Moldova, în care este menționat că copilul este in custodia mea, sau trebuie numaidecât declarație de la fostul soț, cu care nu țin legătura deloc și pe care n-o pot obține? Care este procedura?...

Cetatenie română

Am cetatanie romana si sunt casatorit cu o cetatateanca a Ucrainei. Poate sotia sa obtina cetatanie romana?

Scrisoare către Autoritatea Națională pentru Cetățenie

Puteți să îmi dați un model a scrisorii pentru aflarea numărului dosarului? Am trimis un mesaj pentru aflarea numărului dosarului de redobândire la adresa cetățenie@just.ro respectiv mi-a fost respins ca eroare. Care poate fi cauza?

Dosarul pentru redobândirea cetățaniei române

Buna Ziua! In 2017 am depus dosarul pentru redobandirea cetățaniei romane. Insa, in 2018 am fost judecata in Cehia si mi-au pus deport pe 3 ani. Va afecta asta redobandirea cetățaniei?

Taxe de achitare

Bună ziua! Spuneţi-mi vă rog frumos, sunt taxe de achitare când îţi faci programare on-line pentru depunerea juramantului?