Răspunsuri 106  

Nou Viza de resedinta

Buna! E posibil ca mama mea sa ii faca copilului meu de 3 ani viza de resedinta la ea, fara mine, nu am nevoie in prezent de viza de resedinta? Sau copilul are in mod automat viza unde o ae si mama?

Жилищный вопрос

Могу ли я, собственник квартиры, выписать члена семьи, который участвовал в ее приватизации, без его согласия?

Buletin de identitate

Un tanar de 18 ani a fost plecat in Rusia de la virsta de 12 ani, parintii sunt divortati. Acum a venit in tara (RM) pentru a-si perfecta buletinul de identitate. Intrebarea este daca are nevoie de viza de resedinta aici in Moldova pentru a perfecta buletinul de identitate sau nu? Parintii tot...

Cum pot afla cine are viză de reședință în apartamentul meu?

Bună ziua! Recent am cumpărat un apartament, dar nu știu dacă foștii proprietari și membrii familiei lor mai au reședință acolo sau nu. De unde pot afla acest lucru? Și totodată dacă pe apartament nu sunt înregistrate și diferite companii SRL sau ÎI. Vă mulțumesc!

Cum as putea sa scot o persoana intregistrata in casa mea?

Buna ziua. Fratele meu are viza de resedinta in casa mea si ma agreseaza, consuma alcool, ma abuzeaza moral si psihic. Vreau sa-i radiez viza de resedinta in casa mea, ca sa ii pot interzice accesul in locuinta. Care este procedura si costurile aferente?

Închis Viza de resedinta

Buna ziua! Am următoarea problema: Agentia Servicii Publice nu vor sa inregistreze viza de resedinta sotiei mele (nici temporara), motivind ca eu fiind doar coproprietar (detin 50%) nu pot lua singur asa decizie.

Retragerea vizei de resedinta

Buna ziua. Eu ma aflu peste hotare. Pot sa fac o procura pe numele cuiva in Moldova pentru ca persoana imputernicita sa retraga viza de resedinta unor membri ai familiei care nu mai locuiesc la adrersa vizata? E posibila aceasta procedura fara mine?

Familia vrea sa-mi retraga viza de resedinta

Buna ziua. Mama mea si fratele meu mai mare doresc sa-mi retraga viza de resedinta fara stirea mea. Ce pot face eu ca sa nu raman pe drumuri in acest caz? Cum as putea sa ma asigur in acest caz?

Viza de resedinta a copilului minor dupa divort

Buna ziua. Am divortat si vreau sa-mi schimb viza de resedinta din apartamentul lui. In acelasi timp, as vrea ca viza de resedinta a copilului nostru comun de 10 ani sa ramana la el, chiar daca copilul locuieste cu mine. Este posibil asa ceva?

Închis Viza de resedinta

Salut. Am cumparat o casa pe pamant, care se afla in constructie, este gata in proportie de doar 28%. Pot sa imi fac viza de resedinta in acea casa daca nu este gata?