Răspunsuri 98  

Nou Viza de resedinta

Buna ziua! Am următoarea problema: Agentia Servicii Publice nu vor sa inregistreze viza de resedinta sotiei mele (nici temporara), motivind ca eu fiind doar coproprietar (detin 50%) nu pot lua singur asa decizie.

Retragerea vizei de resedinta

Buna ziua. Eu ma aflu peste hotare. Pot sa fac o procura pe numele cuiva in Moldova pentru ca persoana imputernicita sa retraga viza de resedinta unor membri ai familiei care nu mai locuiesc la adrersa vizata? E posibila aceasta procedura fara mine?

Familia vrea sa-mi retraga viza de resedinta

Buna ziua. Mama mea si fratele meu mai mare doresc sa-mi retraga viza de resedinta fara stirea mea. Ce pot face eu ca sa nu raman pe drumuri in acest caz? Cum as putea sa ma asigur in acest caz?

Viza de resedinta a copilului minor dupa divort

Buna ziua. Am divortat si vreau sa-mi schimb viza de resedinta din apartamentul lui. In acelasi timp, as vrea ca viza de resedinta a copilului nostru comun de 10 ani sa ramana la el, chiar daca copilul locuieste cu mine. Este posibil asa ceva?

Închis Viza de resedinta

Salut. Am cumparat o casa pe pamant, care se afla in constructie, este gata in proportie de doar 28%. Pot sa imi fac viza de resedinta in acea casa daca nu este gata?

Viza de resedinta

Unde sa ma adresez pentru obtinerea vizei de resedinta? Locuim la gazda in Durlesti, stapana apartamentului se afla peste hotare. Avem nevoie de viza pentru a inscrie copilul la gradinita.

Законно ли снятие с прописки?

С бывшим супругом заключили мировое соглашение по которому все движимое и недвижимое имущество перешло ему, а мне денежная сумма. Не выплатив мне ничего, зарегистрировал квартиру на себя, не дожидаясь подтверждения об исполнении и снял меня с места регистрации (прописки). Законно ли снятие с...

Viza de resedinta

Am vandut apartamentul si acum locuesc la o ruda. Viza de resedinta nu am. La ce ne trebuie viza de resedinta?

Viza de reședință

Sunt proprietarul unui apartament în Chișinău și vreau sa-i retrag viza de resedinta unei persoane din acerl apartament. Am nevoie de actele acelei persoane sau pot sa ma duc singur?

Închis Dreptul la viza de resedinta

Fiul meu s-a casatorit cu o fata din alt sat. Noi vrem sa-i facem viza de resedinta la noi in sat in casa parinteasca unde locueste cu fiul nostru, dar la primarie ne refuza acest lucru. Ce putem face?

Închis Прописка

Я прописан в квартире собственника, но с ним никаких юридических отношений не имею. Имею ли я право на какую-то часть жилплощади квартиры?

Închis Stabilirea domiciliului

Buna ziua. Persoana e divortata, dupa divort a cumparat un apartament, dar are si casa pe pamant, nu au facut partajul averii. Apartamentul e bun personal, iar casa de locuit e proprietate comuna. Dupa cativa ani, a vandut apartamentul si traieste in casa pe pamant. Acuma cei de la Evidenta...