Răspunsuri 29  

Codul muncii RM art. 267

Bună ziua. Va rog să-mi explicați cum se indică orele de munca la funcția de bază si avand o functie prin cumul în tabela de pontaj și graficul de munca pentru aceste 2 funcții. Si daca are dreptul intreprinderea sa-mi propună 2 functii intr-o cerere, adică sa ma angajez in funcție, de ex. A si...

Cu privire la lucrul prin cumul

În prezent activez ca secretar al consiliului local. Pot eu sa activez ca educator la gradinita pe 0,5 sau 0,25 salariu?

Regim parţial

Activez ca profesor cu regim parţial, mi se propune să activez în aceeaşi instituţie ca director interimar pe 0,9 unităţi (7 ore zilnic) ca să păstrez îndemnizaţia, dar să renunț la cele 9 ore de predare (0,5) sau la îndemnizaţie. E corect aşa? Există vreo posibilitate de a păstra 0,45/0,35 (7...

Închis Director cu contract prestari servicii

Buna ziua. Are dreptul un director de institutie publica salarizat pe 0,75 salariu sa aiba incheiat un contract de prestari servicii, pe langa contractul de baza. Unde este reglementat / stipulat (legi, hotarari etc.). Multumim anticipat.

Lucru prin cumul

Se permite lucru prin cumul pe 1 unitate într-o funcție (lucru în ture) și pe 0,75 unitate în altă funcție (lucrează ziua) în aceiași unitate? Este necesar de făcut în acest caz grafic de lucru pentru fiecare funcție? Vă rog, trimitere la legislație. Mulțumesc anticipat!

2 servicii prin cumul

La moment nu am serviciu de bază. Dar am 2 servicii prin cumul (la ambele nu am salariu stabil, se achită per lucrări efectuate). Poate aceasta cauza probleme? Dacă da şi trebuie să ”transform” unul din servicii în unul de bază - este posibil să fiu achitat per lucrări sau salariu stabil este...

Închis Cumulare de funcție in două instituții

Dacă o persoană este angajată pe un salariu la locul de bază și jumătate de salariu prin cumul la o altă instituție, poate acea persoană să lucreze prin cumul în zilele de weekend în a treia instituție?

Fondator S.R.L.

Buna ziua! Poate o persoana sa fie fondator in doua intreprinderi si sa detina functii in ambele, de baza in una si prin cumul in alta? Mersi mult!

Cumul de funcții în aceeași instituție

Bună ziua! Dacă am un salariu deplin, adică 40 de ore săptămânal, de bibliotecar școlar, mai pot cumula în aceeași instituție 4 ore de cerc dramatic?

Lucru in timpul concediului partial platit

Buna ziua. Sunt in concediu partial platit pentru ingrijirea copilului şi doresc sa ma angajez prin cumul la o alta companie. Intreabarea mea: care ar fi metoda legala de angajare pentru a nu pierde indemnizatia? Sau as putea sa inchei un contract de prestare servicii?

Lucru legal prin cumul

Buna ziua. Se permite conform legi sa lucrezi in 2 locuri legal?