Răspunsuri 57  

Am depus cerere de eliberare la institutia in care muncesc prin cumul

Buna ziua. Sunt angajata oficial într-o instituție medicala, dar in paralel activez prin cumul pe jumătate de salariu la altă instituție. Am scris cerere de eliberare de la instituția la care activez prin cumul cu data de azi, din motiv că nu mi s-a achitat salariul pe deplin. Întrebarea mea...

Munca prin cumul

Bună ziua. Activez în calitate de director la un centru din domeniul afiliat învățământului (statutul centrului este de instituție benevolă pe lângă Direcția Educație și este finanțată de Direcția Educație). Având calitatea de director cu program de lucru de 8 ore pe zi, pot să predau (sau să...

Muncă prin cummul în domeniul învățământului

Buna ziua. Are dreptul un profesor sa duca 28 de ore pe saptamana? Activez la un liceu in care am 21 de ore si mi sa mai propus in alta scoala alte 7. Pot cumula aceste două servicii?

Munca cumulata cu studiile de masterat

Buna ziua. Lucrez pedagog, am absolvit licenta am depus actele la master, dar directoarea institutiei mi-a spus ca nu mi va putea permite sa merg la ore in fiecare zi de joi si vineri. Ce sa fac?

Închis Lucru în cumul

Bună ziua. Aș dori sa știu care sunt riscurile în momentul în care prestez servicii în domeniul IT la două companii din Moldova în paralel, evident cu toate confidențialitățile necesare. Durata zilei de muncă este de 8 ore plus 1 oră pauză. Doar că lucrul se face în paralel, reușind cu toate...

Neachitarea salariului

Buna ziua! Am lucrat in 3 companii (prin cumul) si in una cu serviciu de baza, la moment nu mai lucrez in niciuna. La unele companii nu mi s-a achitat salariul - nici cel oficial si nici concediul nefolosit. Cum sa procedez in asa situatie?

Achitarea salariului

Am sarcina didactică de 21 ore și 0,5 director adjunct pentru educație. Pentru luna martie mi s-a achitat funcția doar pentru perioada pe care am activat-o la școală. E corect?

Salarizarea muncii prin cumul

Bună ziua! Un functionar public (contabil-sef) din primărie îndeplinește temporar si functia vacanta de secretar al consiliului. Este legal ca această persoană să primească 2 salarii de funcție + 20% spor de performanță? Vă mulțumesc!

Cumularea functiei

Bună ziua. Cât timp e posibil de cumulat o funcție publica? Odată la cât timp angajatorul trebuie să organizeze concursul pentru funcția publică vacantă? Este un drept/obligație a angajatorului de a organiza concursul? Mulțumesc.

Lucrul prin cumul

Buna ziua. Un angajat bugetar cate unitati poate cumula in baza Codului Muncii al RM? Multumesc!

Absorbtie a intreprinderii unde activez prin cumul

Buna ziua. Intreprinderea la care activez prin cumul este absorbita de catre alta institutie. Contractul meu este pe perioada determinata pana pe 29 decembrie 2019. Din 2 ianuarie 2020 trecem la institutia noua. La institutia noua mi s-a propus alta functie, lucru pe care l-am acceptat. Acum la...

Angajare prin cumul

Bună ziua! Dacă sunt administrator la un SRL, fără salariu (intreprinderea nu are activitate), pot să mă angajez pe normă deplină la o institutie de stat? Mersi anticipat.