Răspunsuri 80  

Pot munci oficial la o altă companie?

Bună ziua. Ma aflu în concediu de îngrijire a copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani și 2 luni. Pot să mă angajez oficial la o altă companie, dacă încă nu s-a terminat concediul pentru îngrijirea copilului?

Tabel de pontaj în situația de muncă prin cumul

Bună ziua. Cum se indică în tabelul de pontaj orele de muncă pentru o persoană care activează în cadrul unei entităţi (primărie) ca arhivar (o unitate) şi administrator (0,5 unităţi)?

Închis Angajare în două funcții diferite în cadrul aceleiași autorități publice

Bună ziua! Sunt angajată în cadrul primăriei în calitate de specialist în domeniul fiscal, pe un normă de 0,5. Pot să fiu angajată și în funcția de specialist în relații funciare și cadastru în cadrul aceleiași primării, tot pe 0,5 normă? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Cumul de funcții în instituții publice

Bună ziua. Contabilul-șef de la primărie, funcționar public debutant, poate cumula și funcția de contabil la gimnaziul din sat, având în vedere că avem deficit de cadre? Dacă da, acesta este în drept sa cumuleze norma deplină sau doar 0,5?

Munca prin cumul

Bună ziua. La o întreprindere municipală, cu autofinanțare, contabilul-șef poate exercita, prin cumul, funcția de asistent manager (în cadrul aceleiași întreprinderi)? Multumesc!

Functionar public

Buna ziua. Activez in functia de perceptor fiscal in cadrul primariei. Pot sa ma angajez prin cumul la o intreprindere?

Închis Asigurare medicala

Buna ziua! Daca sunt angajat in doua locuri, trebuie sa mi se retina prima pentru asigurare medicala din ambele salarii? La al doilea loc de muncă lucrez prin cumul.

Contractul de muncă prin cumul

Buna ziua. Sunt directoarea unei biblioteci publică cu o experiență de 3 ani. Am o angajată care activează cu norma deplina și muncește și la școală pe 0,5 normă. În Codul muncii, art. 267 se spune că ”pentru încheierea contractului individual de muncă prin cumul nu se cere consimțământul...

Transfer in alta functie

Bună ziua. Colega mea de biroul care este și manager pleaca in concediu de maternitare. Eu, in calitate de specialist, trebuie sa fiu transferata in functia ei pe perioada aflarii sale in concediu de maternitate, cu salariul de functie pe care il avea ea. Să raman în functia mea si s[ cumulez...

Închis Muncă prin cumul

Buna ziua. Activez de bază ca asistent medical la o instituție medicală, iar de la unu septembrie am fost angajată prin cumul pe 0,5 normă ca asistent medical la o instituție de învățământ care este la autogestionare. Precizez că la instituția de învățământ există două salarii tarifare. La...