Răspunsuri 11  

Automobil din Marea Britanie

Bună ziua. Este legal în Republica Moldova să schimb volanul automobilul de pe partea dreaptă pe stânga? Se merită să fac această procedură?

Permis în trafic vehiculelor cu volanul în dreapta

Bună ziua. Știam că vehiculele cu volanul pe dreapta nu aveau permis în trafic, după lege. Am auzit însă că deja se permite. S-a schimbat legea recent? Care e realitatea? Mulțumesc.

Detin o masina cu volan pe dreapta

Salut! Am o intrebare. Am adus o masina din UK in 2016, masina a fost introdusa in tara pe platforma, si de atunci eu nu am mai iesit cu ea din tara. Bineinteles ca atunci cand am procurat masina, nu erau asa legi stupide. Intrebarea mea este: ce trebuie sa fac sa evit eventuale probleme? Eu vin...

Mașinile cu volanul pe dreapta

Se permite mașinilor cu volanul pe dreapta pe timp de noapte dacă este tranzit? Care este perioada de tranzit?

Posed permis englez si masina cu numerele inmatriculate in Anglia

Cit timp si cum pot sa circul in Moldova cu automobilul de origine engleza, cu volanul plasat pe axa din dreapta, inregistrat pe numele meu, avind si permis englez? Deja am fost oprit de citeva ori si mi s-a spus ca nu am dreptul sa circul nicidecum!

Proces verbal pentru condus noaptea (masina din UK, cu volan in partea dreapta)

Vreau sa stiu: am venit din UK cu masina de acolo pe o luna acasa ai am permis englez. Astazi am primit proces verbal la ora 3 de noapte ca nu e permis noaptea de condus, dar tin sa mentionez ca sunt oarecum in trafic international ca planific sa plec inapoi in o luna maxim adica nu se va afla...