Răspunsuri 85  

Privatizarea lotului pomicol

Eu am primit in anul 1988 un lot pomicol cu suprafata de 6 ari. In anii 2005-2007 a inceput privatizarea. A aparut o companie in s. Truseni care se ocupa cu privatizarea si mi-a cerut 1.000 lei pentru privatizare, dar eu am refuzat. In 2020 am primit aviz de plata pentru bunul imobil cu...

Privatizare imobil public

Buna ziua. Am aflat ca au intervenit schimbari in lege. Puteti va rog sa ne explicati cum e posibilà aceasta forma de privatizare? Multumim!

Pot cumpara un teren care nu este privatizat?

Pot intampina dificultati la privatizarea terenului dupa cumparare? Cum ar fi mai bine de procedat in cazul dat? Sau sa cer privatizarea terenului de catre propietar si apoi sa cumpar acest teren?

Participare la privatizare

Am inceput privatizarea apartamentului. In certificat suntem 3 proprietari: mama, eu si fratele meu care are datorii la mai multe firme de creditare. Privatizarea nu s-a incheiat, dar executorul judecatoresc ameninta cu sechestrul apartamentului. Fratele a scris la cadastru cerere de renuntare...

ВОПРОС НЕДВИЖИМОСТИ

МОЙ СЫН УЕХАЛ 12 ЛЕТ НАЗАД В ИТАЛИЮ, НЕ ПРИНИМАЛ УЧАСТИЕ В ОПЛАТЕ КВАРТПЛАТЫ, Я ЕГО ВПИСАЛА В ПРИВАТИЗАЦИЮ В НЕСОВЕРШЕНОЛЕТНЕМ ВОЗРАСТЕ. А ТЕПЕРЬ Я НЕ МОГУ ПРОДАТЬ КВАРТИРУ, ОН НЕ ИДЕТ НА КОНТАКТ. МОГУ Я ЕГО ВЫПИСАТЬ?

Privatizarea apartamentului sau mostenirea acestuia

Buna ziua. Tatal meu e in ingrijirea mea (sufera de boala Parkinson) si se simte rau in ultima vreme. În cartea de imobil sunt scrise 3 persoane, eu, mama și tata (ei sunt divortati),iar toate facturile vin pe numele tatalui. 1) Cum pot afla dacă imobilul e privatizat? 2) Trebuie sa-l privatizez...

Privatizare imobil de catre copil minor

Buna ziua. Sunt tutore a unui copil de 11 ani, in urma decesului mamei copilului. As dori sa aflu cum se achita taxa la privatizarea locuintei de catre copilul in cauza. Multumesc!

Privatizarea bucatariei comune in camin

Buna ziua. Poate fi privatizata bucataria comuna in camin (toate camerele in camin sunt privatizate)? Care sunt cerintele si conditiile?

Închis Are copilul cota parte din apartament?

In anul 2014 am privatizat o camera in cămin numai pe numele meu. In 2016 am născut un copil in concubinaj, copilul fiind in familia tatălui și nu are viza de reședință in apartament. Acum vreau să vând apartamentul și apare întrebarea dacă copilul are cota parte, daca in contract figurez numai...

Legalizarea loturilor de pământ

Buna! Aas vrea sa stiu care e procedura de legalizare a loturilor de pământ? De exemplu, primaria X detine lotul Y. Care e procedura de a deveni proprietar al lotului Y? Va multumesc.

Privatizarea unui imobil (camin)

Buna ziua. Doresc sa aflu daca e posibil de privatizat o camera in caminul nr. 6, care se afla pe strada Albisoara 86/3. Care sunt conditiile privatizarii?

E posibil ca primăria să îmi retragă autorizația de funcționare

Dețin un butic, este proprietate privată, cu nr. cadastral. Primăria a refuzat sa-mi vanda terenul aferent. Motivul așa si nu l-am aflat, am cerut și procesul-verbal al ședinței, dar nu l-am primit, am primit doar decizia că nu se vinde. Am fost chiar amenințată că mi se va retrage autorizația...

Privatizarea apartamentului

Buna! Mama a privatizat apartamentul fiind in casatorie, la privatizare au participat mama si fratele meu, tata se afla pe atunci in Rusia. In anul 2017, parintii au divortat. Acum tata cere sa i se dea o parte din apartament sau o suma de banii.