Răspunsuri 9  

Revizia tehnică

Buna ziua! Dacă automobilul este înregistrat pe o fabrică și nu are revizia tehnică, cine poartă răspundere pentru asta: fabrica sau personal șoferul? Și dacă șoferul este oprit chiar atunci când se îndrepta la stația de testare, poate evita răspunderea ori nu?

Testarea tehnica

Daca am testarea facuta pe 30.10.2019, valabilitatea ei expira exact pe 29.10.2010 sau e valabila pana la sfarsitul lunii 31.10.2020?

ITP-ul expirat

Bună ziua. Sunt posesor al unei mașini cu nr. de înmatriculare românești. Îmi expiră ITP-ul la începutul lunii mai. Nu pot să intru pe teritoriul României, în legătură cu situația creată de pandemie. Pot circula pe teritoriul R. Moldova cu ITP-ul expirat, neavând posibilitatea sa merg în Ro...

Masina RO in Moldova fara ITP?

Buna! Vreau sa cumpar masina cu numere RO si mi-a zis proprietarul ca pot circula prin Moldova doar daca fac vinieta si atat. Poate cineva sa ma ajute, va rog? Masina nu are ITP trecut de 8 luni deja. Dar stapanul actual a zis ca pot circula liber prin Moldova fara ITP. Este adevarat? Mersi mult!

Am primit amenda pentru lipsa revizieii tehnice, desi aveam raport provizoriu

Desi aveam la mine si am prezentat raport provizoriu pe treizeci de zile. Am trecut testarea tehnica a automobilului cu achitarea tuturor taxelor. Si din cauza ca aveam o fisura pe parbriz mi sa eliberat raport de testare tehnica pe 30 zile. In care era mentionat defectul. Dupa aceasta la scurt...