Răspunsuri 74  

Cazier judiciar

Ce este un cazier judiciar detaliat: datele continute, ce informatie trebuie sa includa?

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Buna ziua! As dori sa aflu daca exista vreo procedura legala pentru a solicita informatii cu privire la organizatiile, care detin datele mele cu caracter personal. Deci, ma intereseaza care sunt organizatiile care detin datele mele cu caracter personal si, eventual, daca au dreptul sa le prelucreze.

Închis Cu privire la incalcarea dreptului la protectia datelor personale

Situatia: o firma de credite cu promotia lor de credit gratuit de 4500 lei la prima imprumutare. In publicitate se spune - doar cu buletinul, in 5 min. primiti banii - atat cat ati imprumutat, atat restituiti. In oficiu se intampla urmatoarele (consecutivitatea actiunilor): 1. Iau buletinul,...

Date cu caracter personal in proces de executare

Au lucratorii de la Incaso dreptul de acces la informatie cu date de caracter personal si dreptul de a telefona la persoane, care n-au nici o atributie la creditul neachitat, daca dosarul deja din 2011 se afla la executor?

Postarea datelor personale in mass media

Cer scuze pentru greseli, nu stiu limba romana. Un jurnalist a postat in articolul sau datele mele personale (nume prenume seria si nr. de pasaport, foto). Clar ca fara pemisiunea mea. Este legal acest lucru in Moldova? Si cum pot sanctionez pe acest jurnalist daca este ilegal. Mersi.