Răspunsuri 24  

Licența pentru SRL

Bună ziua. Doresc să deschid o companie (SRL), care inițial se va ocupa doar cu instalarea camerelor video, iar mai târziu și cu instalarea altor sisteme de securitate. Este nevoie de licență din start daca vor fi instalate doar camere video?

Stații de energie electrică

Bună ziua. Care sunt condițiile, din punct de vedere legal, pentru construcția în Republica Moldova a stațiilor de energie electrică în mod privat cu vânzarea energiei electrice consumatorilor?

Licenta pentru montare camere de supraveghere

Buna! Doresc sa infiintez un SRL care va avea ca activitatea de baza comercializatea, montarea si deservirea camerelor de supraveghere video si a retelelor de telecomunicati. O sa am nevoie de licenta pentru acesta activitate?

Autoritatea de licenţiere a decis retragerea autorizaţiei

Autoritatea de licenţiere a decis retragerea de la SRL-ul pe care l-am înființat a autorizaţiei pentru activitatea particulară de pază. Ca motiv al retragerii a fost indicat faptul că titularul autorizaţiei a desfăşurat activitatea de depozitare şi folosire a substanţelor explozive, precum şi...

Case de amanet

Care este procedua (etapele și formalitățile) de obținere a licenței pentru funcționarea caselor de amanet pentru persoana juridică care are mai multe puncte de activitate? Mulțumesc anticipat.

Codul CAEM.

Buna! Vreau sa-mi deschid un SRL, iar unul din domeniile de activitate, conform codului CAEM, este: 80.20.Activităţi de servicii privind sistemele de securizare. Acest punct cuprinde 2 activitati : 1. Instalarea, deservirea, repararea etc. sistemelor antiefractie, care nu necesita...

Cum se exporta corect alcoolul din Republica Moldova?

Am sunat la ASP si mi-au zis ca ei nu au licenta de export de alcool, pe cand o companie de export cu care am discutat mi-au zis ca am nevoie de licenta de export. Sau nu e nevoie de licenta de import in careva tari in care vreau sa importez?

Licenta

Buna. Am o intrebare la Dvs. Cum pot controla valabilitatea unei licente? Cumva online este posibil? Mersi anticipat pentru raspuns!

Joc de noroc online

Buna ziua! Vreau sa va intreb care sunt taxate la noi in tara pentru licentele pentru jocurile online, sau daca sunt taxate, cat de legale sunt si cum pot sa obtin o licenta pentru un joc de noroc online. Multumesc anticipat!

Închis Deschiderea unei alimentare in sat

Buna ziua. Doresc sa incep o afacere, mai concret - vreau sa deschid un magazin mixt in sat. Am in planuri sa vind cosmetice si chimice pentru uz casnic si produse alimentare, bauturi alcoolice si tigari. Problema e ca nu pot gasi o schema clara cum sa procedez, cu ce sa incep si unde sa ma...

Taxi international

Buna ziua. As avea nevoe de un raspuns. Masina de 9 locuri in locatiune la firma de taxi cu autorizatie internationala. Licenta pentru masina tot este internationala. Am dreptul sa fac comenzi in strainatate pe baza la contract incheiat cu beneficiarii? Mai am nevoe de alte acte daca am la mina:...

Închis Anularea licentelor.

Buna ziua! As dori sa cunosc detalii despre noua lege sau (modificare la lege) ce tine de anularea licentilor in arhitectura. In ce numar de lege o gasesc sau Hotarire de Guvern?