Răspunsuri 27  

Документы для управления т.с. с номерами Пмр

Автомобиль с номерами Пмр зарегистрирован на супругу (у нее паспорт Пмр). Могу ли я передвигаться на нем по Молдове имея прописку в молдавском удостоверении личности в Пмр? Достаточно ли мне для этого иметь при себе: 1.молдавское удостоверение личности с приднестровской пропиской (как...

Numere de Transnistria

Buna ziua! Rog ajutor: am o masina pe numere din Transnistria inmatriculata pe sotia mea. Pot eu sa o conduc daca am viza de resedinta MD, dar am si viza pe 3 ani in Transnitria, dar permis MD? Sau ce trebue sa fac?

Masină cu numere transnistrene

Buna ziua. Avem urmatoarea situatie: automobilul cu numere transnistrene este înmatriculat pe sotie, domiciliată în municipiul Bender, cu permis si viza de resedinta în Bender. Sotul are viza de resedinta in Chisinau, cu permis RM. Poate fi o problema sa circule în RM? Multumesc!

Închis Politia mi-a atrestat masina

Eu am permis moldovenes, dar viza temporaara de resedinta (pe 3 ani) in Transnistria. M-a oprit politia si mi-au arestat masina. Au dreptul sa mi-o ia? Si cum pot s-o scot?

Pot conduce pe teritoriul RM un automobil inregistrat in stanga Nistrului?

Salut! Pot conduce pe teritoriul RM un automobil inregistrat in stanga Nistrului? Sunt cetatean RM cu viza de resedinta in stanga Nistrului, detin permis romanesc? Sunt obligat sa detin permis transnistrean? RM permite dubla cetatenie, deci pot circula cu permisul romanesc? Automobilul nu este...

Imi procur un automobil cu numere transnistriene

Salut daca eu cetatean al RM (cu permis tot RM) imi procur un automobil cu numere transnistriene, proprietarul poate sa-mi faca procura sau nu? Pot circula pe teritoriul RM sau este alta solutie? Am auzit ca li se fac placute de inmatriculare cu care pot circula si peste hotare. Sau eu trebuie...

Numere transnistriene

Sunt cetăţian al RM. Intrebările sunt următoarele: pot să merg cu numere PMR pe teritoriul PMR, dar cu permis moldovebesc? Și dacă este vreo speranţă pe viitor să merg cu aceste numere in RM? Aștept răspunsul Dumneavoastră, vă mulţumesc din start!

Mașini cu numere înmatriculare in Transnistria

Salut! Am o întrebare: e posibil ca cetățeanului RM sa i se faca o procura pentru conducerea vehiculului cu numere de înmatriculare in Transnistria, proprietarul caruia este cetățean al acestei regiuni, apoi acesta va putea sa circule pe drumurile RM și a Transnistriei?

Transport inregistrat in stinga nistrului

Bună ziua. Detin un automobil înmatriculat în stinga Nistrului. O sa pot circula cu el în continuare? De ce acte e nevoie în caz ca nu pot sa îl mai folosesc ca inainte. P.S. Sunt cetățean al Republicii Moldova și cu mașina circul în baza procurii.