Răspunsuri 18  

Închis Politia mi-a atrestat masina

Eu am permis moldovenes, dar viza temporaara de resedinta (pe 3 ani) in Transnistria. M-a oprit politia si mi-au arestat masina. Au dreptul sa mi-o ia? Si cum pot s-o scot?

Pot conduce pe teritoriul RM un automobil inregistrat in stanga Nistrului?

Salut! Pot conduce pe teritoriul RM un automobil inregistrat in stanga Nistrului? Sunt cetatean RM cu viza de resedinta in stanga Nistrului, detin permis romanesc? Sunt obligat sa detin permis transnistrean? RM permite dubla cetatenie, deci pot circula cu permisul romanesc? Automobilul nu este...

Imi procur un automobil cu numere transnistriene

Salut daca eu cetatean al RM (cu permis tot RM) imi procur un automobil cu numere transnistriene, proprietarul poate sa-mi faca procura sau nu? Pot circula pe teritoriul RM sau este alta solutie? Am auzit ca li se fac placute de inmatriculare cu care pot circula si peste hotare. Sau eu trebuie...

Numere transnistriene

Sunt cetăţian al RM. Intrebările sunt următoarele: pot să merg cu numere PMR pe teritoriul PMR, dar cu permis moldovebesc? Și dacă este vreo speranţă pe viitor să merg cu aceste numere in RM? Aștept răspunsul Dumneavoastră, vă mulţumesc din start!

Mașini cu numere înmatriculare in Transnistria

Salut! Am o întrebare: e posibil ca cetățeanului RM sa i se faca o procura pentru conducerea vehiculului cu numere de înmatriculare in Transnistria, proprietarul caruia este cetățean al acestei regiuni, apoi acesta va putea sa circule pe drumurile RM și a Transnistriei?

Transport inregistrat in stinga nistrului

Bună ziua. Detin un automobil înmatriculat în stinga Nistrului. O sa pot circula cu el în continuare? De ce acte e nevoie în caz ca nu pot sa îl mai folosesc ca inainte. P.S. Sunt cetățean al Republicii Moldova și cu mașina circul în baza procurii.

Numere pmr

In care conditii pot sa conduc un autoturism cu numere pmr daca am domiciliul in Chisinau?

Închis Permis MD, numere transnistrene

Eu detin permis de conducere moldovenesc, dar sint domiciliat in mun. Bender si calatoresc cu automobil cu nr. transnistrene. Nu mi se incalca drepturile mele de cetatian al RM, cind autoritatile ma inpun sa ma dezic de permisul de conducere RM in favoare celui transnistrean?

Revizia tehnica auto din stinga Nistrului (Transnistria)

Buna seara. Pe data de 10/05/2015 am avut accident rutier in care am fost socotit vinovat. Accidentul a fost in orasul Orhei, automobilul e inregistrat in stinga Nistrului (orasul Ribnita), asigurat la compania ASITO. Acum sunt chemat la judecatoria or. Orhei. Dupa cum am inteles din documentele...

Închis Automobil cu numere transnistrene

Sunt din Tighina și detin automobil cu numere transnistrene, care este scris pe mine, dar permisul de conducere este eliberat de RM. Daca o sa-mi aplice amenda și am sa dau in judecata - am sansa sa cistig?

Circulatia cu masini cu numere transnistrene

Cetatenilor moldoveni care locuiesc in partea Stinga a Nistrului si poseda permis de conducere moldovenesc, li se va aplica amenda, daca circula cu automobile cu numere pmr? Si se accepta dubla devamare a unuia si aceluiasi automobil in acelasi stat?

Reinregistrarea masinilor cu numere trasnistrene

Caz legat de Decizia Guvernului din 15 februarie 2017. Șoferii moldoveni care au mașini cu numere de înmatriculare în stânga Nistrului nu vor mai avea probleme la înregistrarea automobilelor în Republica Moldova. Guvernul a aprobat o hotărâre prin care stabileşte că aceştia nu mai trebuie să...