Răspunsuri 21  

Nou Masină cu numere transnistrene

Buna ziua. Avem urmatoarea situatie: automobilul cu numere transnistrene este înmatriculat pe sotie, domiciliată în municipiul Bender, cu permis si viza de resedinta în Bender. Sotul are viza de resedinta in Chisinau, cu permis RM. Poate fi o problema sa circule în RM? Multumesc!

Închis Politia mi-a atrestat masina

Eu am permis moldovenes, dar viza temporaara de resedinta (pe 3 ani) in Transnistria. M-a oprit politia si mi-au arestat masina. Au dreptul sa mi-o ia? Si cum pot s-o scot?

Pot conduce pe teritoriul RM un automobil inregistrat in stanga Nistrului?

Salut! Pot conduce pe teritoriul RM un automobil inregistrat in stanga Nistrului? Sunt cetatean RM cu viza de resedinta in stanga Nistrului, detin permis romanesc? Sunt obligat sa detin permis transnistrean? RM permite dubla cetatenie, deci pot circula cu permisul romanesc? Automobilul nu este...

Imi procur un automobil cu numere transnistriene

Salut daca eu cetatean al RM (cu permis tot RM) imi procur un automobil cu numere transnistriene, proprietarul poate sa-mi faca procura sau nu? Pot circula pe teritoriul RM sau este alta solutie? Am auzit ca li se fac placute de inmatriculare cu care pot circula si peste hotare. Sau eu trebuie...

Numere transnistriene

Sunt cetăţian al RM. Intrebările sunt următoarele: pot să merg cu numere PMR pe teritoriul PMR, dar cu permis moldovebesc? Și dacă este vreo speranţă pe viitor să merg cu aceste numere in RM? Aștept răspunsul Dumneavoastră, vă mulţumesc din start!

Mașini cu numere înmatriculare in Transnistria

Salut! Am o întrebare: e posibil ca cetățeanului RM sa i se faca o procura pentru conducerea vehiculului cu numere de înmatriculare in Transnistria, proprietarul caruia este cetățean al acestei regiuni, apoi acesta va putea sa circule pe drumurile RM și a Transnistriei?

Transport inregistrat in stinga nistrului

Bună ziua. Detin un automobil înmatriculat în stinga Nistrului. O sa pot circula cu el în continuare? De ce acte e nevoie în caz ca nu pot sa îl mai folosesc ca inainte. P.S. Sunt cetățean al Republicii Moldova și cu mașina circul în baza procurii.

Numere pmr

In care conditii pot sa conduc un autoturism cu numere pmr daca am domiciliul in Chisinau?

Închis Permis MD, numere transnistrene

Eu detin permis de conducere moldovenesc, dar sint domiciliat in mun. Bender si calatoresc cu automobil cu nr. transnistrene. Nu mi se incalca drepturile mele de cetatian al RM, cind autoritatile ma inpun sa ma dezic de permisul de conducere RM in favoare celui transnistrean?

Revizia tehnica auto din stinga Nistrului (Transnistria)

Buna seara. Pe data de 10/05/2015 am avut accident rutier in care am fost socotit vinovat. Accidentul a fost in orasul Orhei, automobilul e inregistrat in stinga Nistrului (orasul Ribnita), asigurat la compania ASITO. Acum sunt chemat la judecatoria or. Orhei. Dupa cum am inteles din documentele...