Răspunsuri 33  

Pot desfășura activitatea descrisă în baza patentei?

Bună ziua. As dori sa aflu daca pot activa oficial în baza patentei in domeniul meu, intrucat in lege nu am găsit un răspuns clar. Eu croiesc și cos, însă nu îmbrăcăminte și acoperăminte pentru cap (cum este specificat in lege), ci croiesc și cos diverse elemente decorative, cum ar fi pernuțe...

Închis Патент для производства и реализации

Здравствуйте! Хочу заняться выпечкой хлеба дома и продавать его. Могу ли я сделать патент и нужны ли ещё какие то документы для этого?

Patenta

Bună ziua! Mă interesează în baza cărei activități de patentă se pot efectua proceduri cosmetologice invazive de către o persoană cu studii medicale superioare?

Patentă de întreprinzător

Bună ziua. Sunt student și hobby-ul meu este fotografierea și crearea de filme. După ce am plasat lucrările mele pe internet, mi-au venit propuneri de cumpărare a pozelor și clipurilor video de către persoane din Moldova și de peste hotarele țării. Mă interesează următoarele aspecte: 1. Pot să...

Может ли дизайнер осуществлять деятельность про патенту?

Добрый день! Может ли графический дизайнер (создание логотипа, разработка стиля бренда, разработка дизайна упаковки, дизайн рекламных материалов) осуществлять свою деятельность по предпринимательскому патенту?

Import produse tipografice

Pe baza de patenta pot sa aduc produse tiparite, cum ar fii carti foto, alte produse tipografice, tara de origine Ucraina? Care sunt costurile de devamare? Va multumesc!

Școală de dans și gimnastică în bază de patentă

Bună ziua. Sunt studentă in anul 2 la USM, Facultatea Arte Frumoase și vreau să deschid o școală de dans și gimnastică. Este posibil să o fac în bază de patentă de întreprinzător? Faptul că încă nu am absolvit Universitatea este un obstacol?

Doresc sa incep o afacere

Doresc sa incep o afacere. Vreau sa aduc haine de peste hotare si sa le vand in Moldova in centre comerciale. Este nevoie sa deschid un SRL, sau o pot face pe baza de patenta? Va rog mult, am nevoie de cat mai multe detalii despre patenta, comercializarea marfii pe baza de patenta. Unde pot gasi...

Polita de asigurare medicala

Am activat in baza Patentei de intreprinzator. La moment am oprit activitatea pe o perioada nedeterminata. As vrea sa stiu cum sa procedez cu polita de asigurare medicala. Este neaparat sa o prelungesc, daca nu activez ?

Închis ПАТЕНТ на предпринимательскую деятельность

Добрый день. Можно ли открыть патент на предпринимательскую деятельность человеку, если ему ещё не исполнилось 18 (18 будет в конце года), но есть внутренний паспорт (булетин)?

In privinta patentelor pentru dansatori

Buna ziua. As vrea sa clarific o situatie ce tine de patenta de intreprinzator peentru dansatori la ceremonii. Am studiat putin Legea cu privire la patenta si am gasit ca in lege este scris clar ca patenta trebuie sa detina cei cu servicii muzicale, adica muzicantii, precum si cei cu servicii...

Patenta de intreprinzator

Buna ziua. Daca doresc sa vand vata de zahar pe baza de patenta, trebuie sa trec comisia medicala sau nu? Daca da, atunci de unde iau fisa medicala cu lista de specialisti? Multumesc.