Răspunsuri 22  

Polita de asigurare medicala

Am activat in baza Patentei de intreprinzator. La moment am oprit activitatea pe o perioada nedeterminata. As vrea sa stiu cum sa procedez cu polita de asigurare medicala. Este neaparat sa o prelungesc, daca nu activez ?

Închis ПАТЕНТ на предпринимательскую деятельность

Добрый день. Можно ли открыть патент на предпринимательскую деятельность человеку, если ему ещё не исполнилось 18 (18 будет в конце года), но есть внутренний паспорт (булетин)?

In privinta patentelor pentru dansatori

Buna ziua. As vrea sa clarific o situatie ce tine de patenta de intreprinzator peentru dansatori la ceremonii. Am studiat putin Legea cu privire la patenta si am gasit ca in lege este scris clar ca patenta trebuie sa detina cei cu servicii muzicale, adica muzicantii, precum si cei cu servicii...

Patenta de intreprinzator

Buna ziua. Daca doresc sa vand vata de zahar pe baza de patenta, trebuie sa trec comisia medicala sau nu? Daca da, atunci de unde iau fisa medicala cu lista de specialisti? Multumesc.

Despre patenta

Militarii Armatei Nationale pot detine patenta pentru anumite genuri de activitate?

Авторизация на торговлю

Добрый день. Какие документы необходимы для торговой авторизации (мне сказали что она сейчас по другому называется)? Нужна ли санитарная авторизация (у нас фотоотдел, работаем на основании патентов)?

Parteneri pe patent 50/50

Ajutati-ma, va rog. Suntem 2 parteneri care investim egal, dar patent isi poate face doar unul din noi pe o activitate. Intrebarea: Cum pot sa ma asigur ca vom ramine parteneri 50 la 50, ca la urma sa nu ma poata da afara sau sa-si ia 100% din venit si din bunurile care le procuram impreuna?...

Servicii foto-video

Salutare! As vrea sa aflu daca persoanele ce presteaza servicii foto-video pot lucra si in baza de patent? Precizez ca mi sa spus ca nu putem sub nici o forma sub patent si ca trebuie sa deschidem SRL sau interprindere individuala (ceea ce ne face sa devenim persoane juridice, iar noi nu vrem...

Închis Я торгую на рынке на основании патента

Какие документы мне необходимо иметь всегда, чтобы не было проблем и какие органы могут иметь ко мне претензии? Хочется знать, чтобы застраховать себя от ненужных проблем с законом.