Răspunsuri 73  

Консультация по правильной организации продажи наборов пищевых добавок

Добрый день. Я планирую начать продажу наборов пищевых добавок, которые будут включать в себя от 3 до 4 продуктов в каждом комплекте. Главный вопрос: как организовать все в соответствии с действующим законодательством? Буду признателен, если вы предоставите мне контакты специалистов или...

ONLYFANS legal in RM?

Buna! Onlyfans este legal in Moldova, daca declar veniturile si platesc impozite? Multumesc!

Reguli noi de desfăşurare a activității de comerţ

Bună ziua. “Comerciantul este obligat să dispună de documente, pe suport de hârtie sau în format electronic, ce atestă calitatea și siguranța (inofensivitatea) produselor. La solicitarea consumatorului, comerciantul este obligat să îi ofere adresa URL (link) la pagina web pe care poate fi...

Import cafea

Bună ziua. Vreau să aflu de ce am nevoie ca să import cafea, mai exact să fiu impotrator oficial în R.M și să deschid un magazin de cafea? Mulțumesc.

Închis Acte pentru o afacere

Buna! Ce acte sunt necesare pentru a porni o afacere de inchirieri auto?

Hamali şi demolări în apartamente

Bună ziua. Vreau să lansez o afacere cu prestarea serviciilor de demolări și hamali. Care sunt actele necesare şi care e cea mai potrivită formă de organizare pentru a activa ca începător şi pentru a-mi promova activitatea?

Doresc să inițiez o afacere

Bună ziua. Doresc să inițiez o afacere în domeniul de producere a dulciurilor. Care sunt actele necesare pentru a putea opera legal?

Am dori mai multă reclamă

Bună ziua. Suntem o echipă care muncim în domeniul reparațiilor de case și apartamente. Am dori mai multă reclamă. Ce trebuie să facem?

Stații de energie electrică

Bună ziua. Care sunt condițiile, din punct de vedere legal, pentru construcția în Republica Moldova a stațiilor de energie electrică în mod privat cu vânzarea energiei electrice consumatorilor?

Vanzari online in Republica Moldova

Buna ziua. Vreau sa deschid un magazin online pentru vanzarea produselor electrice. Imi spuneti, va rog, de ce acte am nevoie pentru a-mi fi permisa comercializarea acestora pe teritoriul Republicii Moldova?

Domeniile de activitate a SRL

Salut! Dețin un SRL și doresc să fac câteva schimbări în domeniile de activitate, să adaug unele noi si să elimin căteva din cele vechi. Activitatea întreprinderii se va desfășura într-un spațiu comercial, dar va avea câteva ramuri de activitate. 1. Ramura de baza va fi prestarea de servicii...

Vreau sa deschid o patiserie

Buna ziua. As vrea sa deschid o patiserie cu producerea placintelor. Ce este mai bine sa inregistrez: II sau SRL? De ce acte am nevoie? Am auzit ca responsabil de productie trebuie sa fie o persoana cu acte de brutar. Asa este?