Răspunsuri 45  

Cum fac dropshipping in Moldova?

Incercam sa vedem posibilitatea activitatii de comert in sitem dropshipping, insa nu reusim sa ne lamutim din punct de vedere legal si fiscal. Avem infiintata o societate, detinem o platforma online, dar nu intelegem ce trebuie facut in momentul cand un client plaseaza o comanda online la noi,...

Bere artizanala

As vrea sa aflu ce documente si autorizatii sunt necesare pentru a comercializa bere artizanala?

Comerț în piață

Bună ziua. Pentru activitatea comerțului în gherete (în Piața Centrală) cu haine, încălțăminte: 1) Brandurile sunt acceptate pentru comerț? (originale sau ne-originale) 2) De ce acte este necesar să dispun? 2) Care sunt taxele/impozitele la stat?

Оформить интернет-магазин официально

Имею интернет магазин в соцсетях. Начали появляться некоторые сложности с отправкой и доставкой. Как оформить все официально, и чтобы не было больших убытков? Фактического магазина нет, только интернет. Что посоветуете сделать?

Nu mi s-a eliberat factura pentru serviciile de transport achitate

Buna ziua. Am angajat o companie care ofera servicii de transport de marfuri pe traseul Anglia-Moldova. Am stabilit pretul printr-o conversatie telefonica fara a semna un acord scris, dupa care compania mi-a livrat marfa fara sa-mi elibereze factura pentru serviciile de transport. Cand am cerut...

Agentia imobiliara

In baza la ce (care legi) activeaza agentiile imobiliare?

Fondare firma

Buna ziua! Doresc sa aduc haine de peste hotare si sa le vand in Republica Moldova, poate printr-un Internet-magazin. Imi puteti spune de ce acte am nevoie pentru a le putea importa si vinde? Va multumesc!

Importul de fistic

Buna! Vreau sa import fistic prăjit din Turcia, in Moldova sa-l ambalez și sa-l vand online. De ce documente am nevoie pentru a înființa așa de gen afacere?