Răspunsuri 60  

Domeniile de activitate a SRL

Salut! Dețin un SRL și doresc să fac câteva schimbări în domeniile de activitate, să adaug unele noi si să elimin căteva din cele vechi. Activitatea întreprinderii se va desfășura într-un spațiu comercial, dar va avea câteva ramuri de activitate. 1. Ramura de baza va fi prestarea de servicii...

Vreau sa deschid o patiserie

Buna ziua. As vrea sa deschid o patiserie cu producerea placintelor. Ce este mai bine sa inregistrez: II sau SRL? De ce acte am nevoie? Am auzit ca responsabil de productie trebuie sa fie o persoana cu acte de brutar. Asa este?

Pot presta servicii de design interior in baza patentei de intreprinzator?

Buna ziua! Eu doresc sa prestez servicii de design de interior (lucru de acasa), plasand publicitate pe Internet, inclusiv retele de socializare. 1. Pot presta asemenea servicii in baza patentei de intreprinzator? 2. Sumele incasate pentru serviciile prestate trebuie sa fie declarate la...

Butic de cafea

Bună ziua. Aș dori să deschid un butic unde să comercializez cafea și ceva gustări. De ce documente am nevoie și ce informații importante ar trebui să știu pentru primul meu business?

Agenție de turism

Bună ziua. Care sunt actele necesare pentru a deschide o agenție de turism?

Vreau sa dau lectii de pian

Buna! Daca doresc sa deschid un studiou muzical si sa dau lectii de pian, este suficient ca am studii in domeniul muzical, sau trebuie sa fac si un curs de pedagogie?

De ce documente am nevoie pentru a comercializa infuzii din plante?

Bună. Am dori să expunem produsele noastre în magazine, însă nu știm care este setul deplin de documente necesare și unde ne putem adresa pentru a le face. Ambalăm ceaiuri (infuzii) din plante culese de noi. Unele sunt procurate. Care sunt normele și ce controale trebuie să trecem? Mulțumesc.

Психологические услуги

Здравствуйте. Есть психологическое образование (магистратура). Можно ли оказывать индивидуальные и групповые консультации по патенту? Если да, то во время регистрации патента, какой вид деятельности нужно указать (не нашла в списке психологическое консультирование, нашла только ведение групп по...

SRL sau II?

Buna ziua. Vreau sa deschid o frizerie, insa nu stiu cu ce sa incep si de care acte am nevoie. Va rog, un sfat, daca se poate!

Companie de inchirieri auto

Bună ziua. Vreau să deschid o companie de inchirieri auto. Care sunt condițiile și procedura aplicabilă?

Butic fast-food

Buna ziua. Care este procedura si de ce acte am nevoie ca sa deschid un butic fast-food intr-un parc din Chisinau?

SRL servicii taxi

Buna ziua. Care sunt procedurile pe care trebuie sa le fac, de ce am nevoie pentru deschirerea unui SRL care va presta servicii taxi?

Closed Acte pentru vanzarea fructelor si legumelor?

Buna ziua. Vreau sa deschid o taraba/ghereta/magazin (in dependenta de localul pe care il gasesc) cu vanzarea de fructe si legume. Ce documente trebuie sa am pentru a activa fara probleme? Pot activa ca persoana fizica sau juridica?