Răspunsuri 32  

Fondare firma

Buna ziua! Doresc sa aduc haine de peste hotare si sa le vand in Republica Moldova, poate printr-un Internet-magazin. Imi puteti spune de ce acte am nevoie pentru a le putea importa si vinde? Va multumesc!

Importul de fistic

Buna! Vreau sa import fistic prăjit din Turcia, in Moldova sa-l ambalez și sa-l vand online. De ce documente am nevoie pentru a înființa așa de gen afacere?

Import produse tipografice

Pe baza de patenta pot sa aduc produse tiparite, cum ar fii carti foto, alte produse tipografice, tara de origine Ucraina? Care sunt costurile de devamare? Va multumesc!

Acte necesare pentru comercializarea bauturilor fierbinti

Buna ziua. Intentionez sa deschid o mica afacere cu comercializarea bauturilor fierbinti si sucuri in strada, folosind automobilul sau remorca dotata cu utilajul necesar. Care sunt actele necesare pentru asa gen de afacere? Va multumesc.

Deschiderea unei afaceri

Buna ziua. Ce ar trebui sa cunosc si unde trebuie sa ma adresez pentru a deschide o alimentara specializa numai in peste? Multumesc.

Vreau sa deschid un magazin fizic de lenjerie de anumite marci

Buna ziua. Vreau sa deschid un magazin de lenjerie si nu stiu cum pot legal sa vand produse de diferite marci. Am gasit cateva site-uri care vand angro marfa de diferite marci si nu stiu daca pot sa le vand la noi in tara legal. Am nevoie de acord direct de la producator, certificat de calitate,...

Companie de design interios

Buna ziua. De ce documente am nevoie pentru a deschide o companie de design interior?

Initierea unei afaceri online pe o platforma internationala (ETSY)

Buna ziua. Doresc sa deschid un magazin online pe o platforma internationala (Etsy) si am nevoie de sfatul si indrumarea unui jurist ca sa fac totul corect si sa nu am probleme cu fiscul. Daca deschid o afacere SRL (marfa este lucrata manual) pot sa activez si pe platforma Etsy? Caut informatii...

Livrare servicii in format electronic pe teritoriul Republicii Moldova

Buna ziua. Avem 2 tipuri de servicii pe care le vom comercializa pe teritoriul Moldovei. 1) Vouchere cu scop unic - vouchere care conform legislatiei din Europa se vand cu TVA, mai exact conform schemei Mini One Stop Shop se vand cu TVA din tara unde se foloseste acel voucher, daca este in...