Răspunsuri 42  

Оформить интернет-магазин официально

Имею интернет магазин в соцсетях. Начали появляться некоторые сложности с отправкой и доставкой. Как оформить все официально, и чтобы не было больших убытков? Фактического магазина нет, только интернет. Что посоветуете сделать?

Nu mi s-a eliberat factura pentru serviciile de transport achitate

Buna ziua. Am angajat o companie care ofera servicii de transport de marfuri pe traseul Anglia-Moldova. Am stabilit pretul printr-o conversatie telefonica fara a semna un acord scris, dupa care compania mi-a livrat marfa fara sa-mi elibereze factura pentru serviciile de transport. Cand am cerut...

Agentia imobiliara

In baza la ce (care legi) activeaza agentiile imobiliare?

Fondare firma

Buna ziua! Doresc sa aduc haine de peste hotare si sa le vand in Republica Moldova, poate printr-un Internet-magazin. Imi puteti spune de ce acte am nevoie pentru a le putea importa si vinde? Va multumesc!

Importul de fistic

Buna! Vreau sa import fistic prăjit din Turcia, in Moldova sa-l ambalez și sa-l vand online. De ce documente am nevoie pentru a înființa așa de gen afacere?

Import produse tipografice

Pe baza de patenta pot sa aduc produse tiparite, cum ar fii carti foto, alte produse tipografice, tara de origine Ucraina? Care sunt costurile de devamare? Va multumesc!

Acte necesare pentru comercializarea bauturilor fierbinti

Buna ziua. Intentionez sa deschid o mica afacere cu comercializarea bauturilor fierbinti si sucuri in strada, folosind automobilul sau remorca dotata cu utilajul necesar. Care sunt actele necesare pentru asa gen de afacere? Va multumesc.