Răspunsuri 51  

SRL sau II?

Buna ziua. Vreau sa deschid o frizerie, insa nu stiu cu ce sa incep si de care acte am nevoie. Va rog, un sfat, daca se poate!

Companie de inchirieri auto

Bună ziua. Vreau să deschid o companie de inchirieri auto. Care sunt condițiile și procedura aplicabilă?

Butic fast-food

Buna ziua. Care este procedura si de ce acte am nevoie ca sa deschid un butic fast-food intr-un parc din Chisinau?

SRL servicii taxi

Buna ziua. Care sunt procedurile pe care trebuie sa le fac, de ce am nevoie pentru deschirerea unui SRL care va presta servicii taxi?

Închis Acte pentru vanzarea fructelor si legumelor?

Buna ziua. Vreau sa deschid o taraba/ghereta/magazin (in dependenta de localul pe care il gasesc) cu vanzarea de fructe si legume. Ce documente trebuie sa am pentru a activa fara probleme? Pot activa ca persoana fizica sau juridica?

Cum fac dropshipping in Moldova?

Incercam sa vedem posibilitatea activitatii de comert in sitem dropshipping, insa nu reusim sa ne lamutim din punct de vedere legal si fiscal. Avem infiintata o societate, detinem o platforma online, dar nu intelegem ce trebuie facut in momentul cand un client plaseaza o comanda online la noi,...

Bere artizanala

As vrea sa aflu ce documente si autorizatii sunt necesare pentru a comercializa bere artizanala?

Comerț în piață

Bună ziua. Pentru activitatea comerțului în gherete (în Piața Centrală) cu haine, încălțăminte: 1) Brandurile sunt acceptate pentru comerț? (originale sau ne-originale) 2) De ce acte este necesar să dispun? 2) Care sunt taxele/impozitele la stat?

Оформить интернет-магазин официально

Имею интернет магазин в соцсетях. Начали появляться некоторые сложности с отправкой и доставкой. Как оформить все официально, и чтобы не было больших убытков? Фактического магазина нет, только интернет. Что посоветуете сделать?

Nu mi s-a eliberat factura pentru serviciile de transport achitate

Buna ziua. Am angajat o companie care ofera servicii de transport de marfuri pe traseul Anglia-Moldova. Am stabilit pretul printr-o conversatie telefonica fara a semna un acord scris, dupa care compania mi-a livrat marfa fara sa-mi elibereze factura pentru serviciile de transport. Cand am cerut...

Agentia imobiliara

In baza la ce (care legi) activeaza agentiile imobiliare?