Răspunsuri 246  

Pot pleca la mare cu copilul fara acordul scris al fostei sotii?

Buna! Sunt divortat si am un copil. Acesta locuieste cu mama lui, eu ii platesc pensie alimentara. Vreau sa plec la mare cu baiatul. Fosta sotie este de acord. Am nevoie de acordul ei scris pentru a pleca in Turcia la odihna cu copilul?

Plecare peste hotare cu copilul

Buna ziua. Sunt divortata si vreau sa plec cu copilul peste hotare pentru un timp scurt (nu cu traiul). Eu detin pasaport romanesc, iar copilul - biometric moldovenesc. Pot sa am probleme la trecerea frontierei? Am nevoie si de acordul tatalui?

Plecarea peste hotare cu copil minor

Bună ziua. Sunt divorțată, dar numele nu l-am schimbat și, prin urmare, sunt într-un nume cu copilul minor. Pot pleca cu ecopilul la odihnă în Turcia fără a obține acordul de la tatăl copilului?

Plecarea cu copilul minor peste hotare

Buna ziua. Vreau sa plec peste hotare impreuna cu fiica. Nu am fost casatorita cu tatal fetei, dar aceasta poarta numele lui, iar eu port numele meu. Va rog, explicati-mi ce pot face in acest caz?

Am nevoie de acordul tatălui la ieșirea din țară?

Bună ziua. Sunt divorțata de 3 ani și am un copil de 6 ani. Urmează să mă recăsătoresc și să iau numele noului soț, iar copilul va purta în continuare numele tatălui. Vom putea pleca în vacanță peste hotare cu pașaport biometric, fără acordul tatalui copilului, dacă eu și copilul vom purta nume...

Plecare la odihna

Buna ziua. Sunt divortata si am doi copii, de 12 si 6 ani. Pot pleca cu la odihna in Bulgaria fara acordul tatalui?

Vacanță cu tatăl peste hotare

Bună ziua! Suntem divorțați, iar cei 2 copii minori (5 și 8 ani) au domiciliul la mine (adică mama). Tatăl îi cere pentru 2 săptămâni ca să plece cu ei la bunica, adică mama lui, în Spania. Bunica mă amenință că mă denunță pentru că nu dau acordul. Eu nu am nimic împotrivă ca să se vadă, însă...

Închis Plecarea peste hotare in vacanta cu copiii minori

Buna ziua. Intentionez sa plec la odihna peste hotare (in Bulgaria) cu 2 copii minori. Nu suntem divortati, copiii detin pasapoarte romanesti. Pot traversa frontiera fara vreun act din partea tatalui?

Proces de divorț

Bună ziua! Sunt în proces de divorț cu tatăl copilului meu. Copilul are 15 ani. Prima ședință de judecată este fixată pentru 21.06.2023. Dar pe data de 25 iulie avem planificată plecarea în concediu la mare. Este posibil sa călătoresc singură cu copilul minor în aceste circumstanțe? Și dacă se...

Нужно ли разрешение отца на выезд ребенка?

Здравствуйте. Я гражданинка Молдовы, в разводе. Хочу поехать с ребенком в Грецию на машине на 2 недели. Ребенку 6 лет и у него молдавский паспорт. Нужно ли разрешение отца на выезд ребенка?

Am nevoie de acordul tatălui la ieșirea din țară?

Bună ziua. Sunt divorțată și am un copil de 5 ani. Instanța a decis ca acesta să rămână cu mine și i-a stabilit domiciliul cu mama. Dorim să plecăm co copilul în vacanță peste hotare. Am nevoie de acordul tatălui pentru așa gen de călătorie?