Răspunsuri 159  

Închis Vacanta in Ucraina

Buna ziua. Spuneti-mi, va rog, pot pleca la odihnă la Ucraina cu copilul daca sunt divortata și copilul are familia tatălui (deținem pasaport biometrice)?

De ce acte am nevoie pentru a călători cu 2 copii minori francezi

Buna ziua. As dori sa știu și eu ce acte îmi trebuie pentru a pleca cu 2 copii minori francezi. Eu sunt romanca, tatăl e francez și noi nu suntem căsătoriți, iar copiii mei sunt pe numele lui. Eu trebuie sa plec acum pe 7 iulie și tatăl nu poate veni acum. Am fost la notar public aici în Franța...

Pasaport biometric pentru minor

Spuneti-mi, va rog, este posibil de a depune actele pentru pasaportul biometric pentru copilul minor, in cazul in care eu cu soțul nu suntem înregistrați civil? Tatăl copilului este peste hotare. Este posibili să călătoresc cu copilul?

Vacanta fara acordul tatalui

Buna ziua. Sunt casatorita si am doi copii minori. As dori sa merg cu copiii in vacanta in Germania la matusa mea, dar sotul nu vrea sa-si dea acordul pentru pasapoarte si plecarea din tara, fiindu-i teama ca nu ne mai intoarcem, deoarece relatia nu functioneaza. Care sunt pasii legali? Va...

Calatorie cu copiii fara tata

Buna ziua. Aş vrea să ştiu, vă rog, dacă pot cãlători doar eu cu copiii pe cale aeriană din Moldova în Marea Britanie fără procura de la soț? Avem cu toții paşapoarte româneşti. Soțul ne aşteapta în Marea Britanie. Mersi anticipat.